Dogodki v letu 2012External link opens in new tab or windowMilena Rupar v MMG

Mala mestna galerija je v sredo zamenjala podobo. Zdaj v njej najdete Mileno Rupar z razstavo fotografij »Moje podobe«. Ogledate si lahko serijo aktov, študijo stadiona in serijo fotografij erotične plati narave.

Občutek nedosežene navzočnosti, ki jo zna Milena Rupar priklicati v svojih delih, neposredno podžiga erotična čustva tistih, katerih poželenje narašča z razdaljo in detajli. Gre za občutek, ki je hkrati sentimentalen in implicitno magičen: gre za poskuse, da bi stopili v stik z neko drugo realnostjo – ali si jo prilastili. Akti in erotične oblike v naravi so kot sprostitev in izostreno doživljanje spremenljivosti podob, ki jih narava v telesu in tudi sicer ponuja v izobilju.

- mag. Bojan Mavsar, akademski kipar

External link opens in new tab or windowJOC_0842_1_800External link opens in new tab or windowJOC_0843_1_800External link opens in new tab or windowtribuneExternal link opens in new tab or windowkoledarjiExternal link opens in new tab or windowJOC_0846_1_800External link opens in new tab or windowArhiv: Predavanje o HDR tehniki fotografije, Slika in kamen [Naš časopis, 19.12.2011]

External link opens in new tab or windowNaš časopis, december 2011External link opens in new tab or windowSkriti svet

Naš član Jože Pristavec razstavlja v Domu krajanov Dol-Laze pri Borovnici. Razstavljenih je 27 fotografij kristalov, fotografsko razstavo pa spremlja tudi razstava mineralov.


External link opens in new tab or windowArhiv: Fotografska razstava Milene Rupar [Naš časopis, 30.1.2012]

External link opens in new tab or windowNaš časopis, januar 2012


External link opens in new tab or windowVioline in violine

V sredo se je v Mali mestni galeriji odprla razstava, ki popularni klasični instrument prikazuje na dva načina – Slavica Janošević razstavlja svoje violine, Bojan Senjur pa slike teh violin.

External link opens in new tab or window02_External link opens in new tab or window04_
External link opens in new tab or window05_External link opens in new tab or window03_External link opens in new tab or window01_-2


External link opens in new tab or windowArhiv: Deseta razstava v Mali mestni galeriji [Naš časopis, 24.4.2012]

External link opens in new tab or windownas-casopis-april-2012External link opens in new tab or windowŽiveti z loki

Ta mesec si lahko v Mali mestni galeriji ogledate razstavo lokov in fotografij lokov, ki jo je pripravil Tomaž Zalaznik. Vabljeni!

External link opens in new tab or window02_External link opens in new tab or window03_External link opens in new tab or window04_External link opens in new tab or window01_External link opens in new tab or windowArhiv: Zvok in slika [Naš časopis, 2.7.2012]
External link opens in new tab or windownas-casopis-julij-2012-1